بسمه تعالي

افتخار آفرينان دبيرستان دانش

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

مراسم جشن فارغ التحصيلان و دانش آموزان پيش دانشگاهي دبيرستان دانش با شركت پدران محترمشان در روز جمعه 93/8/2 از ساعت 10 صبح برگزار مي گردد.

محل برگزاري مراسم: خ ملاصدرا خ شيخ بهايي جنوبي خ 64 غربي شهرك والفجر خ يازدهم ميدان شقايق موسسه علمي فرهنگي نويد صالحين

منتظر حضور گرم و صميمي شما عزيزان مي باشيم.

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

با توجه به كسب مقام اول در مسابقات جهاني سال 2014 برزيل توسط تيم رباتيك دبيرستان دانش (متشكل از دانش آموزان سال سوم رياضي) اين عزيزان با عنايت به قوانين موجود در مورد نخبگان علمي كشور بدون كنكور در رشته ي برق دانشگاه امير كبير پذيرفته شدند.

مربيان دبيرستان دانش (دوره دوم) ضمن تبريك به اين سرافرازان و خانواده ي محترم ايشان آرزوي موفقيت هاي روز افزون، سلامتي و عزت را برايشان از خداوند متعال مسئلت مي نمايند.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

منتظر افتتاح سايت دبيرستان دانش در آينده اي نزديك باشيد.

آدرس : تهران-اتوبان صدر-ميدان پيروز-خيابان عرفاتي-خيابان منظريه جنوبي-نبش كوچه گل دوم پلاك 41
تلفن : 22573465-22573466
آدرس رايانامه : amoozesh daneshhighschool com